En av de mest karaktäritiska delarna av Florens, välkänd för sitt kreativa kök men också för de traditionella maträtterna från Toscana. Du njuter den fantastiska maten i det vackra förrummet eller i någon av de två källarvåningarna som ger en känsla av gamla tiders Florens.
Menyn byts ofta och innehåller en bred variation av förrätter, färsk pasta, kött, fisk, hemlagade desserter och dagens specialité.
Vinlistan erbjuder viner från Italiens olika distrikt med fokus på Toscana-viner.
Tid och plats
Cantina Barbagianni
Via S. Egidio 13/r, Florens
Måndagar
12.30-14.30, 19.00-23.30
Tisdagar
12.30-14.30, 19.00-23.30
Onsdagar
12.30-14.30, 19.00-23.30
Torsdagar
12.30-14.30, 19.00-23.30
Fredagar
12.30-14.30, 19.00-23.30
Lördagar
19.00-23.30
Söndagar
19.00-23.30
Information uppdaterad: 2008-06-17 22:20