4 augusti 2018, 22-04
Söder Mälarstrand 25
350 kr, biljetter säljs endast via hemsidan.

Euro Pride, Stockholm Pride, Perv Pride och förhoppningsvis svensk varm sommar. Vi välkomnar kinksters att med regnbågsflaggan i topp ta sig an en natt med fokus på fetisch, mingel, dans, intimitet och show!

Detta är kvällen då vi uttrycker hur stolta vi är över vilka vi är och vad vi gör. Vi är stolta över att vara en queerförening, vi är stolta över hur långt vi har kommit i kampen för större acceptans för fetischism och BDSM i samhället, vi är stolta över att samla så många fantastiska människor med så många olika läggningar, fetischer, könsidentiteter och sexualiteter i en och samma öppensinnade gemenskap. Vi är Pride!

Som vanligt blir det dansgolv med spännande musik från tre DJs, lekutrymmen, darkroom och blandade shower för er underhållning!

Dekadance vanliga dresscode gäller (www.dekadance.se). Ni får gärna välja era färggladaste fetischkläder dagen till ära så det blir en färgsprakande fest! Om du är osäker på om din klädsel är godkänd, skicka en bild till [email protected] i god tid innan festen.
Har du vanligtvis bara svarta fetischkläder? Komplettera gärna med regnbågar, glitter eller något annat som lyser upp.

DJs
2200-0000 DJ Slice, åter från Bitch
0000-0200 DJ Zany, premiär i Dekabåset
0200-0400 DJ Andreas Barth, tillbaka igen!