Q - The Carnival

Infiniti Events järjestää Helsingin The Circuksessa 22. lokakuuta Q -The Carnival -tapahtuman. Q on Suomen suurin koskaan järjestetty queer-yökerhotapahtuma. Tapahtumassa esiintyy muun muassa yksi Skandinavian ja Euroopan arvostetuimmista gay-dj:stä, tanskalainen John Eltong. Q - The Carnival on nimensä mukaisesti karnevaaliteemainen tapahtuma ja lavalla nähdään myös Milagre Dancersin eksoottiset tanssijat. Tav...oittelemme paikalle reilusti yli tuhatta juhlijaa.

TUTUSTU TAPAHTUMAAN FACEBOOKISSA
Tapahtumatiedot

Q - The Carnival
Perjantaina 22.10.2010 // 22.00—04.00
The Circus, Salomonkatu 1-3, Narinkkatori, Kamppi, Helsinki
Ikäraja: 18 vuotta
Liput: 14€
Ennakkolipunmyynti: 13.09.2010 alkaen Tiketin lipunmyyntipisteistä sekä www.tiketti.fi tai soittamalla 0600-1-1616 (1,50 €/min +pvm) OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ!

Esiintyjät: John Eltong (Denmark), Oded Peled (Misc Management), Seza (Spinni), Milagre Dancers -show.John Eltong (Denmark)

Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä legendaarinen tanskalainen DJ John Eltong on vaikuttanut Kööpenhaminan gay-skenessä viimeiset 15 vuotta DJ:nä, promoottorina sekä tapahtumien järjestäjänä. John on soittanut pitkään levyjä esimerkiksi PAN-nimisessä yökerhossa, joka on yksi vanhimpia ja tunnetuimpia gay–yökerhoja Euroopassa , sekä nostattanut tunnelmaa kotikaupunkinsa suosituimmissa tapahtumissa kuten Le Freak ja Rocco.

Nykyisin Johnia kuullaan soittamassa tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Hän on ollut osallisena lukuisissa Pride-tapahtumissa sekä eri klubeilla, esimerkiksi Oslossa, Berliinissä, Kööpenhaminassa, Varsovassa, Pariisissa, Madridissa ja Zürichissä. John Eltong on ollut osa Skandinavian ja Euroopan gay-skeneä jo reilusti yli vuosikymmenen ajan, mutta esiintyy nyt Suomessa ensimmäistä kertaa.

“I’ve played at gay parties all over Europe but I’ve never been to Helsinki before. So I would love to play at “Q - The Carnival”. It sounds like a fantastic party and an awesome venue too.” - John EltongOded Peled (Misc Management)

Jo pitkän ajan levyjä pyörittänyt Oded Peled on house-musiikista puhuttaessa ehdotonta Suomen kärkikastia. Oded on alansa huippuosaaja ja kiertänyt paljon niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Herra tunnetaan myös Misc Managementin keulahahmona, tapahtumajärjestäjänä sekä yhtenä Basso Radion vakiojuontajana ja soittajana.Seza (Spinni)

Seza on tamperelainen neitokainen, joka on ollut edesmenneen Pink-clubin resident dj:nä, soittanut Pride:ssa sekä baarikansan ilona ympäri Suomea. Tällä hetkellä hän pyörittelee levyjä vakituisesti Blue Oyster Barissa sekä vaikuttaa vahvasti Tamperelaisen ”Spinnin” toiminnassa, jonka tarkoituksena on elektronisen musiikin ilosanoman levittäminen. Sezan värikäs persoona ja hänen soittamat mukaansatempaavat houserytmit saavat aina yleisön energiavirrat huippuunsa.


Milagre Dancers -show

Milagre Dancers on tanssiryhmä, joka koostuu maamme parhaista samba- ja showtanssijoista. Q-tapahtumassa saamme nähdä shown, joka tuo katsojien eteen vaihtuvaa, värikästä ja dramaattista karnevaaliloistoa. Erittäin taitavien artistien seurana Milagre Dancers -show tulee nostattamaan tunnelman kattoon!


Linkit
FACEBOOK

LIPUNMYYNTI TIKETISSÄ