Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa, Brinkkalan sisäpihalta löytyy kotoisa ja tunnelmallinen kahvila – Kirjakahvila!

Kirjakahvilassa on erilaisia tiloja, yksi isompi tila ja kolme pienempää huonetta. Kirjakahvilan positiivisesti sokkeloisista tiloista löytyy viihtyisiä nurkkauksia. Kahvilassa voi siis mainiosti rentoutua itsekseen, kirjojen tai ystävien seurassa. Kirjakahvila haluaa tarjota keskellä kapunkia olohuonemaisen ja kiireettömän tunnelman. Kirjakahvila on omanlaisensa, take away –periaatetta vastustava, kodinomainen paikka, jossa on mahdollisuus viettää aikaa pidempäänkin kuin kahvikupillisen verran.

Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka teemme itse omassa keittiössämme. Myymämme kahvi ja tee ovat reiluja ja pyrimme käyttämään luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan. Kaikki leivonnaisemme ovat vegaanisia. Kirjakahvilalla on myös C-oikeudet.

Kirjakahvilassa on langaton verkko OpenSpark asiakkaiden käytettävissä. Huom! Kirjakahvilassa on tarjolla vain verkko, ei tunnuksia.

Kahvila on avoinna ma-pe 11-19. Perjantaisin on usein musiikki-iltoja, jolloin kahvila on auki pitempään.