Skönt mingel på Sturehof, allsång på Skansen eller utställningar på Kulturhuset – vilken redaktion tycker du sammanfattar sin kunskap om nöjeslivet i Stockholm på bästa sätt?

Nu är det dags för Stockholms nöjesredaktioner att lägga ifrån sig pennan och lämna skrivbordet för att visa vem som verkligen kan Stockholm bäst. Vi vill att dem som så ofta svettats och sliter för att leverera insiktsfulla reportage om klubbar och konserter i nöjeslivets Stockholm själva ska få stå i centrum för en gång skull.


Välkommen hem till Familjen Andersson på Bisto Berns och invigandet av nöjesstockholms mest rosa sommarplåga. Under tre torsdagar med start den 9/6 kommer vi att sätta nöjesredaktionernas kunskaper om Stockholm på prov och ge er en fantastisk after work. Nu är det du som hissar eller dissar.

Vare sig du älskar Lady Gaga eller Fleet Foxes så är det den av redaktionerna som krossar den andra i vårt DJ Battle som visar att sommarstockholm är just deras. Var med och testa dina egna kunskaper om Stockholms uteliv tillsammans med oss, en hel del av Gran Feudos rosévin och en massa after work-glädje i junivärmen.Vi syns på torsdag hos Familjen Andersson!

Datum: torsdagen den 9 juni, 16 juni och 30 juni.

Tid: 17.30 – 20.00

Plats: Familjen Andersson c/o Bistro Berns, Berzelii Park