Välkommen till Liquid!

Liquid - Linköping Queer Identity - är en mötesplats för hbtq+-personer mellan 12- 19 år. Liquid är öppet för dig som är transsexuell, bi, queer, för dig som inte vill definiera dig, dig som är homo, intergender eller som inte vet och som har funderingar kring din sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur du identifierar dig är ditt val!

Liquid är öppet på måndagar mellan kl.14.00-20.00 på Skylten (kulturhus för unga), Södra Oskarsgatan 3A i Linköping. På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna eller delta i olika kreativa verksamheter. På Liquid kommer du även kunna vara med på workshops och föreläsningar. Du som besökare är också välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter!

När du besöker Liquid är du välkommen att ta med en vän eller ett syskon första gången och har du assistent är denne också välkommen att följa med. Det går också bra att höra av dig till oss som arbetar på Liquid innan, om du har några funderingar eller kanske känner dig nervös inför ett första besök. Våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida: www.liquid-linkoping.se.

OBS! Kl.16.30 har vi på Liquid varje gång en samling, under tiden den pågår är det stängt för att komma in. Vi öppnar igen efter samlingen, runt kl. 17.15.

Varmt välkommen!