Kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden.

Vi jobbar med Awareness Through Movement (ATM) kroppsmedvetenhet genom Feldenkraismetoden vilket kommer att underlätta för dig att förstå rörelsedynamiken i dans, idrott, vardagens rörelser och för dig som vill ha ett verktyg för normkreativitet.


Feldenkrais är en rörelsepedagogisk metod. Metoden handlar om att lära sig hur det är möjligt att röra sig lättare, friare och bekvämare med minsta möjliga ansträngning för största möjliga flyt i rörelsen. Värdefullt i vardagen, i arbetet, på fritiden och inte minst en tillgång för dig som utöka dina möjligheter till normkreativitet genom utökad rörelsemedvetenhet och större rörelsemöjligheter.

ATT TA MED:
Ta med filt/badlakan. Vi jobbar individuellt, liggande,sittande och stående under Feldenkrais-delen av workshopen. Klä dig med löst sittande kläder du kan röra dig i, extra strumpor/sockor.Kurspaket startar 5/2


KURSPAKET FELDENKRAIS

Paket 7-10 ggr FELDENKRAIS 1 timme, kl 19:00-20:00
Skapa ditt eget paket

Om du endast kan delta färre tillfällen än ovan går det bra att skapa sitt eget paket, se nedan under prova-på.

ANMÄLAN TILL TERMINSKURS FELDENKRAIS 7 eller 10 ggr: KLICKA HÄR
PROVA PÅ FELDENKRAIS
Prova på/enstaka lektion kostar 200 kr för 1 timme. Anmäl dig till prova-på (klicka på anmälan nedan): Avgiften dras sedan av om du tecknar dig för paket och räknas som din första lektion i det paket du tecknar. (obs vi tar ej kort och avgiften betalas innan prova på i första hand via bankgiro Tangoverkstans bankgiro 5403-955, medtag kvitto eller visa i din smartphone.

Det går bra att du designar ditt eget paket om du endast kan delta färre lektioner än 7 genom att anmäla dig till specifika datum. Betala dock avgiften i en sammanslagen summa. Avgiften är då 200 kr/lektion.

Prova på Feldenkrais 1 timme kl 19-20
Avgift: 200 kr/lektionANMÄLAN TILL PROVA PÅ FELDENKRAIS: KLICKA HÄRInfo Charlotte Rivero, 073-770 25 15, [email protected]

Tangoverkstan- Roller i rörelse®


Tangoverkstan leds av Charlotte Rivero som jobbar med normkreativ pedagogik och professionellt med tangoundervisning och regelbundet har uppdrag vid universitet och högskolor t ex Teaterhögskolan. Charlotte undervisar även i medvetenhet genom rörelse och kroppsmedvetenhet via Feldenkraismetoden.

VARMT VÄLKOMMEN!