Klubb Bara Schlager!

Nu kör vi sista söndagen för i år på anrika Kolingen i Gamla stan där vi har bjudit in till Bara Schlager och Eurovision-mania. Klubbens DJ-resident är ingen mindre än Mathias Holmgren som spelar det bästa av det goda som både Mathias, vi och ni älskar. Baren är öppen, sofforna finns redo och dansgolvet väntar på er.

___

Mathias Holmgren gjorde sitt genombrott i Fame Factory 2002. Han har setts som sångare i Barbados, medverkat i Melodifestivalen, deltagit i Så ska det låta, Doobidoo, Fångarna på fortet, Gokväll, Nyhetsmorgon, gjort en omfattande julturné med Åsa Jinder, samarbetat med Carola Häggkvist och Staffan Hellstrand på skiva och mycket mera.

De senaste åren har Mathias åkt landet runt som populär DJ, varit konferencier på bl a gaykryssningen och bla den stora schlagerkvällen på Stockholm Pride, Söderhamn, Eskilstuna, Bollnäs, Nyköping Pride och Göteborg West Pride. Nya singeln Ett gott nytt år som släpptes 2016 är startskottet på samarbetet med bl a Camilla Läckberg och Henrik Janson, och nya låtar kommer att släppas under året.


plats: kolingen, Gamla stan, ingång bredvid Engelen
tid: 21.00.01.00
entré: fri entre
hemsida: www.engelen.se

Vi ses till nästa år.