Som ni alla vet så anordnar Clean Group år efter år spektakulära nyårsfester. Förra året fylldes Operaterrassen med över 1700 glada gäster, och vilken fest det blev! I år har vi ännu ett spektakulärt nyårsfirande inplanerat för er alla, vi firar nämligen vårt 12e nyårsfest.

CLEAN GROUP i sammarbete med Taittinger RAINBOW ROSÉ och ABSOLUT presenterar årets glammigaste nyårsfest!

Till huvudgolvet har vi denna kväll bjudit in vår favorit Göteborgare GRETCHEN som ska få oss att dansa till de senaste hits och pop- och schlagerfavoriter. Och vad är en fest utan glittriga DJ LEO B som kommer att liva upp festen med just dina bästa "sjung med" låtar.
Åh vad vi längtar!

12-slaget firar vi med Stockholms bästa utsikt. Vi skålar med Taittinger RAINBOW ROSÉ och njuter av nyårsfyrverkerierna tillsammans med Stockholms coolaste ADMIRA THUNDERPUSSY.

Efter konfettibomberna och 2018 års nedräkning fortsätter vi att festa till en av Sveriges bästa DJs, DJ DANIEL OLSSON. Han kommer att spela på dansgolv 2 och ska ta med er på en musikalisk resa ni sent ska glömma! Med Stockholms grymmaste ljud och ljus samt Sveriges gladaste gäster, kommer denna nyårsfest att bli något magiskt!!!

Även denna nyårsafton kommer fenomenet MISS NADJA att vara kvällens "Hostess with the mostess".

Förköpsbiljetter kan köpas från och med 27 november på QX shop för endast 200sek. Ge bort en biljett i julklapp till en vän eller varför inte till dig själv, dessutom är det skönt att slippa köa i kylan på nyårsafton.

Vi ser fram emot att få fira in 2018 tillsammans med er alla. Bjud gärna in alla era vänner här på FB på detta event!

Varmt Välkomna
Navid Kabiri & Clean Group


CLEAN 2018 New Years Party
Operaterrassen
Förköp slut
Biljetter finns i dörren
Vi slår upp dörrarna 23.00 till 05.00
Ålder i dörren är 18 och alla är välkomna
Dress code, något svart eller vitt