När #metoo, #tystnadtagning och #närmusikentystnar brinner som mest ska vi alla veta att det rör på sig. Vi är många som under så lång tid försökt få makteliten att se strukturerna. Och med lång tid menar vi århundraden. För det här är inte isolerade händelser, det är inte händelser som ”bara” sker på Dramaten eller som sker ”bara” i vår tid. För allt hänger på samma tråd, i raka nedstigande led till urminnes tider. Sexuella trakasserier, sexuellt våld, objektifierande, förminskande, diskriminering, utsatthet etc.

Det har snackats så jävla mycket skit om fittan. Nu är det nog!

Salong Vagina! kastar upp det kvinnliga könsorganet på scenen och diskuterar det som både skapat hatisk avsky och helig dyrkan. Det som tycks sakna namn men samtidigt har så många namn, det som befinner sig ”där nere”.

Teater Sällskapet är ett nystartat scenkonstkollektiv som arbetar med en icke-traditionell syn på åskådare och utövare. Vi vill vara en plattform för en undersökande konstnärlig verksamhet, som utreder normer och ideal i vår historia och i nutiden. Sällskapet verkar för nyskriven dramatik för barn och unga med feministiska förtecken.

På scen: Ida Wallfelt, Ida Löfholm och Anna-Karin Håkansson
Manus: Ida Wallfelt
Musik: Ida Löfholm
Produktion: Amanda Möller
Scenografi och kostym: Liv Pettersso