Girls Gone Wolf är tillbaka med höstens bästa klubbkväll!

Vi har bokat våra absoluta favoriter, och den här kvällen kommer bli pure queer magic! Dessutom har vi öppet ända till kl 04! OMG JA TACK!
Inträde kl 21-22: 60 kr
Inträde kl 22-04: 120 kr

Förmingel: Queerquiz med Joel Isabel

Kvällen börjar med queerquiz med underbara Joel Isabel, författare, skådespelare och drag star! Vi kommer ställa er queerhistoriska kunskap på prov! Pris utlovas! Quizet är mellan 21-22, och vi bjuder tidiga gäster på free drinkz, så kom i tid!

LIVE: ROSH

ROSH slog igenom 2014 när hon medverkade på Knäpper mina fingrar. Hon följde upp den succén med episka EPn Svart Diamant. Vi kan inte beskriva hur peppade vi är att hon kommer och kör live hos oss!

DJs:

DJ ASYNJA

Asynja är queerlegenden som startade klubben SLICK! Vi har henne att tacka för oräkneliga svettiga sommarnätter, och oräkneliga queera hångel, och nu kommer hon och spelar hos oss! DRÖMMEN.

WAVVY TRACKS

Wavvy Tracks är DJ-kollektivet som består av Senait Tesfai, Luwam Zeru och Merema Dino Zewede. De har kört klubbar på Marie Laveau, Södra Teatern och gästspelat på Girls Gone Wolf massa gånger. Sist de körde hos oss så fyllde de klubben inom en timme! Räkna med ett trångt dansgolv!

DATE

DJ-trion DATE består av Julia Spada, Hanna Stenman och Josefina Nilsson. De har kört klubbar på LAIKA, Kåken, och den här hösten kör de en gång i månaden på Morfar Ginko! Magiska DATE kör hela kvällen en trappa ner i Mosebacke Etablissement.


GIRLS GONE WOLF

Girls Gone Wolf är queerkubben som har funnits i 5 år! Vi började med årliga Pridefester på Trädgården, Berns och Laika, och sommaren 2016 körde vi varje onsdag på F12, och blev nominerade till Årets Klubb av Nöjesguiden! Vi spelar förstås också under kvällen och vi är:

MyNa Do, Lebb Zeppelin, MeiYáo, Siri ”Siri Hjorton Wagner” Hjorton Wagner